Tällä kertaa otimme testiin FBT Marlinsit. Marlins on useita vuosia tahkonut alasarjoja ja siksi se on meistä kiinnostava testikohde. Suoritimme parivertailun TPS B2M2 joukkueen kanssa.

Marliineilla on ollut viikon kestävä parittelukielto, jotenka on mielenkiintoista nähdä vapauttaako tämä heissä todellisen hormooniboostin.

Vertailu alkoikin mukavasti kun #44 Sunkku "Selibaatti" murtautui kolmen pelaajan läpi ensimmäisessä vaihdossaan. Läpiajon kruunasi tietenkin erittäin tarkka "laukaus" pesään.Miinuspuolena sanottakoon että jouduimme tämän jälkeen aistimaan tuon korskuvan oriin hikistä alkumiehen voimaa. Sitten Marliineja ei pidätellyt enää mikään, vaan kaikki paikalla olleet 12 urosta pääsivät tehopisteille!

Kiitämme
----------
Hyvää tilaa vaihtopenkillä, tasaista suoritusta kaikilla osa-alueilla, pallonriistoja keskialueella ja nopeita pelin kääntämisiä

Moitimme
----------
Peräpään ajoittaista vuotamista, pakkien puuttumista ja siten vartioimasta kaikkein pyhintä,  #17 nopsajalan heikkoa kestävyyttä alemmissa tukivarsissa.

Marlins lukujen valossa
11-4 vertailuvoitto
12+1 urosta

Tietokulmassa sitten kerromme miten Marlins pärjäsi vertailussa kiistatonta johtajaa Phantomseja vastaan. Siinä leikissä Phantoms vei väsyneitä Marliineja 3-1.

EDIT BY MR Marlins 15.12.2008 klo 17:39 Mr Marlins joutuu taipumaan painostuksen edessä ja täten julistaa että Parittelukielto on kumottu!