Pre game
Marlins joutui lähtemään peliin yhdeksän kenttäpelaajan voimin. Pete, Janne, Paasi, Juho, Montonen, Sunkku, Petteri, Marcus ja Seba, tietty maalia vartioi Jarno. Jonne oli valmentajana.
Ennen peli sovittiin, että puolustetaan oikeasti keskustaa, sillä kaveri yrittää pistää keskustan läpi palloja.

I erä
Salamanders hallitsee pallolista peliä ja yrittää koko ajan poikkisyötöilla Peli alkaa hieman murheellisesti, sillä kaveri pääsee 2-0 johtoon aika nopeasti. Pian tämän jälkeen  kaverin veska pelaa kädellä alueen ulkopuolelta ja siitä seuraa rankkari. Paasin naama oli 'Kodak moment', kun valmennusjohto kertoi, että Paasi asettuisi vetämään rankkaria. Pee,olithan hereillä Nikon D50 + Nikkor 18-200mm f3,5-4,5 AF-S VRII lelusi kanssa? Yläputken kautta hirmurannari ja tilanne 2-1

II erä
Toisessa erässä Marlins tasoittaa 2-2. Pisteet Petelle ja Seballe. Erän lopussa tuomarit hylkäävät liskojen maalin korkean mailan vuoksi. Ilmeisesti yhdelle liskolle tämä oli liikaa ja hänelle näytettiin kaksi kertaa punaista korttia erätauolla.

III erä
Erän alkuun siis 5 minuutin ylivoima. Tämän aikana saadaan muutama paha veto, mutta nyt tuli vilttiketjua ikävä. 40.10 alkaa musta minuutti. Ensin liskot 3-2 ja heti perään 4-2 ja Marlins aikalisä. Sovittiin että pelataan täysillä loppuun ja kävi miten kävi tsempataan eikä huudeta vittua. Kaveri tekee vielä lopullisen tuntuisesti 5-2. Eipä mitään sillä Sunkku kaventaa Juhon syötöstä 5-3. Liekki on leimahtanut! Eipä aikaakaan kun Montonen sivaltaa 5-4. Hei, tässähän on vielä tasurimahikset! Pete ilmoittaa ennen viimeistä vaihtoa valmennushohdolle, että kyllä me vielä tehdään maali. Kamala draivi päälle ja hässäkkää kaverin maaleille. Viisi sekuntia ennen summeria meille tuomitaan vapaalyönti maalin edestä. Marcus pallon taakse keskelle, Janne ja Seba kummallekin sivulle. Seba sanoo Marcukselle että anna mulle niin syötän Jannelle ja näinhän siinä kävi. Janne saa pallon hieman liian eteen, mutta nopea kuoletus ja riemastuttavasti 5-5 maalin kattoon!

Postmortem
Avausvoitto jäi ottamatta, mutta Salamandersseja vastaan tasuri on hieno suoritus. Tällä kertaa meille onni hymyili. Pelin jälkeen oli hieman epäselvyyttä lopputuloksesta eräillä pelureilla mutta pöytäkirjaan kirjoitettiin 5-5, tasuri.