...maistui koko joukkueesta hyvälle. 

Pelin juoni oli alusta asti selvä. Masilla ei ole vaihtomiehiä ja Marlins ei saa peliä tehdyksi millään. Kaikilla on oma, ja tietenkin muista eriävä, mielipide äskeisestä, tulevasta tai nykyisestä tilanteesta. Ja se kerrotaan myös ääneen koko ajan muille. Hienoa, että miesten V-divarikin herättää meissä näin voimakkaita tunteita! 

Mr Marlins mielipide on edelleenkin, että ainoastaan SKYNET Corporation pystyy auttamaan meitä asentamalla cyborgikädet, joilla sitten jaetaan helppo syöttö ajoissa lähimmälle omalle pelaajalle. Ennen sitä pelimme ei muutu.

Maskia sanoi Mr Marlins:

Mr Marlins muistaa hyvin #14 tekemät kahdeksan (8) maalia tällä kaudella. Maaleista yksi on tehty alle 5 m päästä maalista (kolmas Phantoms peli). Loput 7 on tehty käytännössä keskiviivalta kaarrevetoina. Näistä kaukolaukauksista vain yksi on tehty ilman maskia, jolloinka Phantoms maalivahti (kauden ekassa pelissä) jostain syystä haparoi, vaikka ilmeisesti näki vedon koko ajan. Loput 6 maalia on tehty maskin avulla. #14 tarvitsee keskimäärin noin 10 laukausta per maali. Näistä kymmenestä 5 menee ohi ja 4 osuu pelaajiin matkalla. Sitten Mr Marlins haluaa vielä muistuttaa samalla meidän parhaan maskimiehen #41 tekemät rebound maalit muiden pelaajien vedoista (ainakin 3 kappaletta).

 

MIELIPITEITÄ? KOMMENTTEJA?